avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posesie de droguri de mare risc ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posesie de droguri de mare risc

Buna seara,

In vara anului 2023, in urma perchezitiei jandarmilor din Vama Veche, a fost gasit asupra mea un un fragment de comprimat de ecstasy. In aceasta toamna, am fost chemat la declaratii la DIICOT, declaratii care au durat in jur de 10~15 minute, iar procuroarea a trimis mai departe rechizidoriul spre tribunal. Urmand ca in februarie anul viitor sa fie camera preliminara.

Intrebarile mele sunt:
1. Care judecata ar fi in avantajul meu? Cea simplificata sau cea abreviata (avand in vedere cantitatea mica de droguri gasita asupra mea)
2. Daca judecata simplificata este cea mai buna optiune, cand ar trebui sa depun cererea pentru aceasta.
3. Cat de tare as avea nevoie de un avocat fizic ca sa ma apere, intrucat nu sunt foarte multe lucruri de negat/aparat, iar in declaratiile de la DIICOT am avut atitudinea de recunoastere si regret a faptei.

Va multumesc! :)
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
stefan.123, utilizator

Alte discuții în legătură

Prins cu substanțe ilegale pe o stradă din bucurești. nu am antecedente penale și nu am avut în viața mea probleme cu poliția... la ce să mă aștept? raszagal raszagal Buna ziua, am mare nevoie de informatii cu privire la situatia de mai jos. În urmă cu o saptamana, am fost luat cu asalt de niste jandarmi chiar cum am ... (vezi toată discuția)
Posesie comprimate - proces verbal an4rei an4rei Bună ziua, Într-o seară în Brașov, eu și încă 2 prieteni am fost percheziționați lângă un drum de acces mașini către cămine. Un jandarm și ... (vezi toată discuția)
Consum de droguri de mare risc, cum trebuie sa procedez? doruvictor doruvictor Am fost prins in cadrul unui festival de muzica de langa orasul X cu o mica cantitate de cannabis (sub jumatate de gram), in timp ce imi faceam o tigara cu ea. ... (vezi toată discuția)