avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratele fostului chiriasi sustine ca in pivnita mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratele fostului chiriasi sustine ca in pivnita mea are depozitate ...

Fratele fostului chiriasi sustine ca in pivnita mea are depozitate lucruri de care eu nu stiu si nu le-am vazut niciodata.
Este un om plin de rautate care spune numai minciuni dupa ce mi-a distrus lucrurile din casa si nici macar nu a semnat proces verbal de predare a locuintei.
Contractul de inchiriere l-am avut cu fratele lui. Eu de acest individ care statea in casa mea am aflat cand chiria si utilitatile nu au mai fost platite. Spunand ca chiriasul e plecat si in locul lui este fratele. Eu am inchiriat locuinta, nu si pivnita. Acum acest invidic mi-a facut plangere la politie spunand ca are lucruri in valoare de 2500 lei. Cum demonstreaza el ca a dus asa ceva in pivnita mea si cum demonstrez eu ca habar nu am de lucrurile lui. Acum el poate sa spuna ca a avut si bijuterii de mii de euro.
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 09:32, 6 Decembrie 2024
Depinde ce acces a avut si cum a avut cheie la pivnita. Vorbiti cu politia, vedeti situatia, explicati, cereti dovezi, poze etc.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mi-a facut plangere la politie, a fost sunat de catre un agent de politie si a spus ca daca nu ne intelegem se va ajunge la un proces civil.Eu asa am inteles.
Garantia de 300 euro nu acopera utilitatile neplatite si daunele din casa. A spus ca ii pot face proces civil. Ce sa iau de la niste oameni care lucreaza la negru si nu au casa, masina pe numele lor.?
Nu se ajunge din oficiu la un proces civil, ci una dintre parti poate initia un proces civil. Daca o va face, nu am de unde sti. Puteti cere o mediere a politistului, insa nu e treaba lui asta. Uneori insa o fac, ajuta.
Nu imi este clar pana la urma daca problema este plangerea penala a fratelui chiriasului sau restantele ramase neplatite...
Fratele chiriasului a facut plangere la politie cum ca are in pivnita mea bunuri in valoare de 2500 lei. Numai ca eu nu stiu de existenta acestora. Cum dovedeste el ca bunurile alea chiar exista cu adevarat? Omul acesta ma mintit in mod constant. Tocmai de aceea i-am solicitat sa plece. Miciunile dintre frati nu coincideaua niciodata. cred ca aveau de gand sa stea toata iarna acolo fara sa plateasca. Credea ca 300 euro acopera luni de zile de neachitare si distrugandu-mi lucrurile.
Cum dovedeste fratele e treaba lui, nu a dv. Nu vad ce nelamurire aveti dv., vorbiti cu un avocat, poate functioneaza mai bine comunicarea fata in fata.

Alte discuții în legătură

Conflict pentru boxa ocupata abuziv de catre alt vecin Julia_N Julia_N Acum 11 ani eu si inca o vecina am facut modificari in apartamente si m-a rugat sa o las sa-si puna cateva lucruri la mine in pivnita. I-am dat voie si ... (vezi toată discuția)
Pivinita bloc florinio florinio Buna ziua , Am luat de curand un apartament la etajul 2 , proprietarul mi-a dat si cheile de la pivnita din subsolul blocului , adica o zona cu mai multe ... (vezi toată discuția)
Ocupare boxa Pocruianu Pocruianu Buna ziua, am o intrebare: am cumparat un apartament cu tot cu boxa de la subsol, aceasta este specificata in cartea funciara ca numar boxa si am si un plan ... (vezi toată discuția)