avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare ptr persoană care beneficiază de ajutorul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare ptr persoană care beneficiază de ajutorul de incluziune ...

Asigurare ptr persoană care beneficiază de ajutorul de incluziune. Am citit pe net, că persoanele cu ajutorul de incluziune sunt asigurate.....dar când am accesat baza de date CAS, persoana ( mama cu 4 copii mici, fără venituri), apare ca neasigurata. Ce se poate face?
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2024
Simona Laria, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutor deces pentru persoana neasigurată - plătitorul pentru înmormântare este asigurat în italia Morera Morera Bună ziua, Poate sora decedatului, dacă este asigurată în Italia unde locuiește, și dacă plătește înmormântarea (cel decedat nefiind asigurat) ... (vezi toată discuția)
Bună seara! daca soțul meu s-a angajat cu contract de munca, ... Oly1991 Oly1991 Bună seara! Daca soțul meu s-a angajat cu contract de munca, salariu minim pe economie ni se va tăia ajutorul de incluziune? Menționez că avem doi copii! (vezi toată discuția)
Obtinere ajutor deces membru familie neasigurat goremotel goremotel Buna ziua! A murit bunica si am ingropat-o martea trecuta. Nu a lucrat deloc si nu a fost asigurata. Am citit urmatorul articol legat de ajutorul de deces pe ... (vezi toată discuția)