avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Daca soțul meu s-a angajat cu contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Daca soțul meu s-a angajat cu contract de munca, ...

Bună seara! Daca soțul meu s-a angajat cu contract de munca, salariu minim pe economie ni se va tăia ajutorul de incluziune? Menționez că avem doi copii!

Alte discuții în legătură

Bună seara,angajatorul e obligat sau nu sa ofere bonurile de ... Antonia Alexandra Antonia Alexandra Bună seara,angajatorul e obligat sau nu sa ofere bonurile de masa? Vrea sa îmi facă minimum pe economie 1900 net și sa îmi taie bonurile de masă. ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere-majorare-cum dovedesc veniturile ContSters159553 ContSters159553 buna seara, intentionez sa incep un proces pentru marirea pensiei de intretinere datorata de fostul sot copiilor nostri.el este angajat in tara,cu salariul ... (vezi toată discuția)
Busta paga italia woodblue woodblue Buna ziua, Detin o firma colaboratoare in Italia si am un muncitor care doreste sa isi faca rezidenta.Din cate am inteles i s-a cerut de la primarie o copie ... (vezi toată discuția)