avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Daca soțul meu s-a angajat cu contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Daca soțul meu s-a angajat cu contract de munca, ...

Bună seara! Daca soțul meu s-a angajat cu contract de munca, salariu minim pe economie ni se va tăia ajutorul de incluziune? Menționez că avem doi copii!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:18, 26 Noiembrie 2024
Depinde de cuantumul veniturilor nete/persoana .. Pentru ajutorul de incluziune, nivelul maxim al venitului net trebuie să fie de 346 lei/ persoană.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,o întrebare am,acuma sunt in cic,pot intra in continuare ... Serac Ionuț Serac Ionuț Buna ziua,o întrebare am,acuma sunt in CIC,pot intra in continuare in CIC daca nevasta urmează să nască între timp celălalt copil? (vezi toată discuția)
Majorare pensie intretinere ContSters71734 ContSters71734 Fostul meu sot are in ingrijire fetita noastra,mentionez ca am platit pensie alimentara,el acum solicita la judecatorie \'\'majorarea pensiei alimentare\'\',as ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copil Vlaicu Ana Vlaicu Ana Daca nu are venituri, este obligat la plata pensiei de intretinere a unui minor si daca da, care e suma minima pe care trebuie s-o plateasca? (vezi toată discuția)