Bună ziua. Dețin un cabinet individual de psihologie ce punctul de lucru la terti. Anul acesta am început să lucrez în garsoniera bunicii mele cu care am făcut un contract de comodat cu bunica mea, detinatorul spatiului, cheltuielile pe care le plătesc aici fiind de întreținere în bloc ,separat de electricitate si internet. În cursul zilei de astăzi președinta blocului mi-a spus că ar trebui să fac contracte separate pentru punctul de lucru la radet si ppc, deoarece îmi desfășor activitatea în acest bloc. Cabinetul nu are numar de inregistrare la camera de comert, este inregistrat la anaf din anul 2023 avand cod unic de inregistrare si implicit in Colegiul Psihologilor. Conform legislatiei pentru cabinetele de psihologie ce demersuri sunt de facut in acest sens ? Este nevoie sa fac adaugire la dosar pentru a schimba punctul de lucru? Multumesc.
Nu imi e clar care este treaba presedintei de bloc si ce fel de contract sa faceti. Da, e nevoie ca acea locatie sa fie cu destinatie comerciala, inregistrata ca punct de lucru. In rest, nu imi e clar.