avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare contracte separate punct de lucru CIP
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare contracte separate punct de lucru CIP

Bună ziua. Dețin un cabinet individual de psihologie ce punctul de lucru la terti. Anul acesta am început să lucrez în garsoniera bunicii mele cu care am făcut un contract de comodat cu bunica mea, detinatorul spatiului, cheltuielile pe care le plătesc aici fiind de întreținere în bloc ,separat de electricitate si internet. În cursul zilei de astăzi președinta blocului mi-a spus că ar trebui să fac contracte separate pentru punctul de lucru la radet si ppc, deoarece îmi desfășor activitatea în acest bloc. Cabinetul nu are numar de inregistrare la camera de comert, este inregistrat la anaf din anul 2023 avand cod unic de inregistrare si implicit in Colegiul Psihologilor. Conform legislatiei pentru cabinetele de psihologie ce demersuri sunt de facut in acest sens ? Este nevoie sa fac adaugire la dosar pentru a schimba punctul de lucru? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2024
Andreea Fl, utilizator
Nu imi e clar care este treaba presedintei de bloc si ce fel de contract sa faceti. Da, e nevoie ca acea locatie sa fie cu destinatie comerciala, inregistrata ca punct de lucru. In rest, nu imi e clar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare sediu cabinet individual de psihologie FPG FPG Buna seara! Am un cabinet individual de psihologie, cu sediul profesional si punctul de lucru, la aceeasi adresa, prin contract de comodat (apartamentul ... (vezi toată discuția)
Comodat intre soti ? crystyn37 crystyn37 Am fost la fisc pentru deschidere cabinet individual de psihologie. Mentionez ca am declarat sediu profesional adresa de acasa ,Pe actul eliberat de catre ... (vezi toată discuția)
Atelier lumanari handmade - buna seara! sunt in plin proces de a deschide o firma cu activitate ... Tony9090 Tony9090 Buna seara! Sunt in plin proces de a deschide o firma cu activitate in crearea lumanarilor handmade cu ceara si uleiuri naturate si doresc ca vanzarea acestora ... (vezi toată discuția)