avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, socrul meu a girat pe cineva care nu si-a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, socrul meu a girat pe cineva care nu si-a platit ratele ...

Buna ziua, socrul meu a girat pe cineva care nu si-a platit ratele si acum are poprire pe cont . Executorul judecatoresc i-a cerut o suma de bani ca sa deblocheze contul astfel incat sa-si poata ridica ceea ce ramane din pensie pe viitor . Este legal ? Daca s-a pus poprire si IFN-ul isi poate recupera banii , de ce trebuie platit executorul ? Daca nu plateste suma de bani ceruta de executor, ce poate face ca sa poata accesa banii din cont ? Ce se poate face daca executorul refuza sa dea drumul la dosar ? Va multumesc .
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2024
kboomcat, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire cont paulapaula paulapaula Buna ziua, Mi s-a pus poprire pe cont din cauza unui credit neplatit (in urma cu 7 ani). angajatorul nu a primit nimic asa ca banca mi-a sugerat ca de cate ... (vezi toată discuția)
Girant vasile_1955 vasile_1955 In cursul anului 2008, sotia mea, pe atunci angajata, si-a girat un coleg pentru obtinerea unui imprumut de la un IFN. In anul 2010, respectivul coleg nu si-a ... (vezi toată discuția)
Bănci și ifn bibicarina bibicarina Am niște ifn de achitat pe numele meu sar stau în casa mamei deci am adresa pe buletin unde stau cu mama. Eu nu am nimic pe numele meu. Dar vreau sa știu ... (vezi toată discuția)