avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, vă rog să îmi spuneți dacă se poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, vă rog să îmi spuneți dacă se poate să mă ...

Bună seara, vă rog să îmi spuneți dacă se poate să mă intabulez pe locuința dintr-un imobil comun format din trei apartamente A B C . locuitorul de la apartamentul C nu este de acord să ne intabulăm,se poate fără acordul locuitorului ap.C ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:41, 5 Decembrie 2024
Nu. Ca prima data trebuie apartamentata clădirea și împărțită in 3 apartamente, fiecare cu număr cadastral diferit.
Iar actul de apartamentare trebuie semnat de toți coproprietarii.
Dacă nu vrea sa colaboreze, soluția este sa faceți partajul în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament duplex cu numar cadastral pe fiecare etaj - proprietati diferite? PAlexx PAlexx Apartament duplex cu numar cadastral pe fiecare etaj - banca zice ca necesita alipire? Altfel, etajele sunt tratate ca doua proprietati diferite. Pe ... (vezi toată discuția)
Cummparare locuinta cote parti mihai32_ mihai32_ Doresc achizitionarea unui apartament care este detinut de catre proprietari pe cote parti de cate 1/2. In contractul de vanzare cumparare al imobilului sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu verisorii mei am un teren extravilan, ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Impreuna cu verisorii mei am un teren extravilan, situat pe trei parcele, impartit aleatoriu, in sensul ca o bucata are 6000 mp, alta 6,4 ha, alta ... (vezi toată discuția)