avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! Am fost prinsă cu articole pirotehnice . ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! Am fost prinsă cu articole pirotehnice . Mi s-au ...

Buna ziua ! Am fost prinsă cu articole pirotehnice . Mi s-au confiscat și mi sa spus ca mi se va face dosar penal. Dar nu îmi va apărea in cazier.
Ce mi se poate întâmpla ?
Nu am dat declarație doar mia dat dovada de ridicarea articolelor
Cel mai recent răspuns: Crina234 , utilizator 13:53, 6 Decembrie 2024

Lonapak a scris:

[ link extern ]

Nu am dat declarație nimic ,nu mia dat număr de dosar. Și au zis ca ma suna ei pentru audieri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa vanzare ilegal petarde Sebastian1990 Sebastian1990 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu informatii despre problema mea si rezolvarea acesteia. La sfarsitul anului trecut, din dorinta de a face niste bani, am ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala - intelegere intre parti eagle24ro eagle24ro Buna ziua! Acum 6 zile am avut o neintelegere cu un client si acesta a depus o plangere la politie pentru iseslaciune. Intre timp am rezolvat problema pe cale ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am fost cu un prieten în mașină, acestuia fiindu-i ... David012 David012 Bună ziua. Am fost cu un prieten în mașină, acestuia fiindu-i confiscat permisul pe o perioada de o luna. Acesta avea dovada ca mai poate circula înca 2 ... (vezi toată discuția)