avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama are 67 ani stă la tara in casa ei cu cineva in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama are 67 ani stă la tara in casa ei cu cineva in concubinaj ...

Mama are 67 ani stă la tara in casa ei cu cineva in concubinaj de 2 ani,eu cu sora la oraș acea persoana are 62 ani e în divorț cu soția.
Persoana asta vb la unii vrea mutație și alte pretenții de la mama ce este de făcut să îl duc la notariat cu condiția stai cu mama fără pretenții in timpul vieții și după moartea ei.
Cum voi proceda.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:59, 6 Decembrie 2024
Și ce sa facă la notariat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drept de mostenire am ?? ContSters101708 ContSters101708 As dori sa stiu ce drept de mostenire am la casa parintilor mei. Cand aveam varsta de 5 ani parinti mei sau despartit, au divortat, tata a ramas in casa, ... (vezi toată discuția)
Daca mostenirea intre cumnata si veri de-ai doilea nu se poate ... Iulias88 Iulias88 Daca mostenirea intre cumnata si veri de-ai doilea nu se poate face din lipsa informatiilor, nu se poate da un anunt cu privire la dezbaterea mostenirii prin ... (vezi toată discuția)
Mama mea are 67 ani e pensionara, sta cu cineva are 62 ani lucrează ... Magie1 Magie1 Mama mea are 67 ani e pensionara,sta cu cineva are 62 ani lucrează are copii persoana vrea sa îi se facă mutație mama,dar mama nu e de acord daca ii face ... (vezi toată discuția)