avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea are 67 ani e pensionara, sta cu cineva are 62 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea are 67 ani e pensionara, sta cu cineva are 62 ani lucrează ...

Mama mea are 67 ani e pensionara,sta cu cineva are 62 ani lucrează are copii persoana vrea sa îi se facă mutație mama,dar mama nu e de acord daca ii face mutație persoana are drepturi că concubin,dar concubinul a zis daca moare mama să îl lăsăm în casă să stea plătește dările ce trebuie sa facemin situația asta că copii sa îi spunem mamei că sa nu ridice pretenții.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:08, 7 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exprimați-vă mai clar și detaliat, fără exprimări stâlcite. Ce vă nemulțumește mai exact`?
Concubinii nu au drepturi succesorale, ci doar drept de creanță dacă investesc bani.
Precizați acum, ce altceva vă este neclar`?

Dacă îl ia pe concubin în spațiu, să aibă și el domiciliul pe buletin acolo, nu are nimic de pierdut.
Nu înțeleg, ce treabă aveți cu copii concubinului`?? Nu văd logica.
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o întrebare mama mea sta cu cineva de 3 ani de zile la tara ... Magie1 Magie1 Am o întrebare mama mea sta cu cineva de 3 ani de zile la tara in casa mamei mele,nu are mutație pe adresa mamei aceea persoana a divorțat de sotie aceea ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra in casa parintilor mei, am buletinul facut acolo irma41 irma41 Buna ziua, am o problema , nu este problema mea, este a tatalui copiilor mei. El are si a avut intotdeauna buletinul facut pe casa parintilor lui. A stat la ... (vezi toată discuția)
Locatar fara mutatie - termen intrare in legalitate pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua In cazul in care o persoana locuieste fara forme legale la o adresa X de exemplu, ce sanctiuni risca si care este termenul in care este obligat de ... (vezi toată discuția)