avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum este platit concediu medical pentru bolnavii de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum este platit concediu medical pentru bolnavii de tuberculoză?Bolnavului ...

Cum este platit concediu medical pentru bolnavii de tuberculoză?Bolnavului i se retine din salariu pentru sănătate și pentru pensie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 6 Decembrie 2024
Reglementari pentru concediul medical in 2024
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm nicusor061989 nicusor061989 Salut.am si eu o nelamurire in legatura cu urmatoarea situatie.am fost bolnav de tuberculoza si trebuia sa intru in concediu medical lucru care nu s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical prenatal angajat cu jumatate de norma gintana13 gintana13 Am o angajata cu jumatate de norma ,insarcinata in 10 saptamani,in concediu medical de 29 de zile.Diagnosticul este de iminenta de avort,dar medicamente nu i ... (vezi toată discuția)
Concediu medical bycatza bycatza Buna ziua, Am un salariat angajat din 2009 care incepand din 12.02.2010 este in concediu medical neintrerupt avand cod de boala 14(neoplazie).Casa de ... (vezi toată discuția)