avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara , Am vândut o mașină cu data de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara , Am vândut o mașină cu data de 25.09.2024 , am ...

Bună seara ,
Am vândut o mașină cu data de 25.09.2024 , am scos- o de la financiar cu data de 1.10.2024 , noul proprietar a inregistrat-o la financiar 3 săptămâni mai târziu, dar la înmatriculări nu au putut sa o înmatriculeze spunădu-i ca mașină este sub sechestru.
Pe data de 6.11.2024 a venit la firma unde lucrez proprire pentru un credit restant , decizie data la data de 18.10.2024, întrebând peste tot data la care s-a pus sechestru nimeni nu îmi răspunde.. Ce este de făcut în acest caz? Deoarece cumpărătorul ma hartuieste acum sa restuit o suma mai mare de bani pentru a recupera vechea mașină. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:05, 7 Decembrie 2024
Faceti contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru autoturism vandut levi87128 levi87128 Buna ziua, am situatia urmatoare: La inceputul anului mi-am vandut masina in itlaia. Acolo in martie cand sa inmatriculat sa zis ca trimit ei actele in ro ptr ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina Irina Claudiu Irina Claudiu Am primit proces verbal de sechestru pe masina începând cu data de 20.06.2019. Pe data de 6.02.2019 am primit somație sa plătesc integral suma datorata ... (vezi toată discuția)
Masina sub sechestru 0v11 0v11 Buna ziua! Am cumparat o masina pe care nu o pot inmatricula deoarece este sub sechestru in dosarul nr. 28535/281/2013 inregistrat la Judecatoria ... (vezi toată discuția)