avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sechestru autoturism vandut
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sechestru autoturism vandut

Buna ziua, am situatia urmatoare: La inceputul anului mi-am vandut masina in itlaia. Acolo in martie cand sa inmatriculat sa zis ca trimit ei actele in ro ptr radiere. Intre timp avand un credit restant o banca a inceput sa ma execute. Executorul in iunie a vazut inca masina in evidenta in ro si acum a pus sechestru pe ea. Intrebarea este ca acum ce este de facut sa se rezolve si sa nu aiba noul proprietar probleme daca vine in ro? Trebui sa fac contestatie la executare? Am citit ca se face la 15 zile de la primirea procesului verbal de sechestru? Multumesc ptr sfaturi caci chiar nu gasesc nicaieri informatii relevante... :(
Cel mai recent răspuns: levi87128 , utilizator 20:50, 21 Octombrie 2019
Daca aveti motive intemeiate se justifica sa formulati contestatie la executare daca nu,doar prelungiti procedura
Buna, nu inteleg ce vreti sa spuneti prin prelungiti procedura? Motivele sunt adica ridicarea sechestrului deoarece masina nu mai este proprietatea mea... - sau in acest caz daca este oprit de politie nu se poate sechestrat?

ynocentta a scris:

Daca aveti motive intemeiate se justifica sa formulati contestatie la executare daca nu,doar prelungiti procedura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu automobil cu sechestru alex_ne alex_ne Buna ziua, Sunt executat silit pentru un credit pe care nu l-am platit la timp si mi se ia 1/3 din salar. Pe langa aceasta forma de executare mi s-a mai pus ... (vezi toată discuția)
Contestator intr-un dosar de executare silita razvan225 razvan225 Buna ziua, Am cumparat o masina in luna martie pe care nu am inmatriculat-o inca, si am aflat de la fostul proprietar (am vazut si somatia) sau inceput ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2022 am cumparat un audi a 8 cu acte valabile ... Fane_sinaia@yahoo.com Fane_sinaia@yahoo.com Buna ziua, IN ANUL 2022 AM CUMPARAT UN AUDI A 8 CU ACTE VALABILE MI-A OFERIT SI FISCALUL IAR ACUM O LUNA M-A OPRIT POLITIA SI MI SA RETINUT TALONUL MASINII ... (vezi toată discuția)