Bună ziua, am cumpărat o mașina pe data de 06.07.2024 de la un parc auto, acest parc auto se ocupa de vânzarea mașinii dar nu aveau drept juridic asupra ei, vânzătoarea le dăduse datele buletinului pentru a se putea întocmi actul de vânzare-cumpărare. Am cumpărat mașina în termenii acestia, vânzătoare promițându-mi că se va întoarce la sfârșitul celor 90 de zile obligatorii pentru a-mi da fiscalul de la primărie ( dânsa era plecată în străinătate la muncă ).
Am primit fiscalul pe data de 03.10.2024 , dânsa ținându-se de cuvânt,
Am făcut programare la înmatriculări în data de 05.12.2024, iar când m-am dus la ghișeu, am înmânat actele, mi se spune de către organul de poliție că mașina este pusă sub sechestru de către biroul executoresc. Am încercat să contactez vânzătorul, am sunat de aproximativ 50 de ori, dânsa nu mai răspunde la telefon , mi-a răspuns la câteva mesaje unde tot susține că ea nu are niciun fel de datorie. După multe insistențe îmi spune că a fost garantul unei persoane dar ea nu vrea să plătească în locul lui ( o minciună). Aflu de la poliția rutieră executorul care se ocupă de cazul dânsei, merg la aceștia, unde mi se comunică că datoria este a acesteia și că nu este girant.
În continuare nu reușesc să dau de ea, îi trimit mesaje, le vede, dar nu răspunde.
Ce este de făcut?
Masina sub sechestru
0v11
Buna ziua!
Am cumparat o masina pe care nu o pot inmatricula deoarece este sub sechestru in dosarul nr. 28535/281/2013 inregistrat la Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Sechestru
niculescu1973
daca am cumparat un auto in 2017 si am aflat ca are sechestru pus pe 28 11 2015 .....firma a vandut masina pe 20 03 2015 unei alte persoane iar acea persoana a ... (vezi toată discuția)