avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună! Am fost prinsa în Carrefour cu produse de 500 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună! Am fost prinsa în Carrefour cu produse de 500 de lei! ...

Bună! Am fost prinsa în Carrefour cu produse de 500 de lei! Am vrut să le achit, paza a refuzat,au chemat politia, mi-au luat declarație, amprente și au spus că am dosar penal! Nu am avut antecedente niciodată,nu știu ce se va întâmpla! Îmi este frica de mor! Nu știu ce a fost in capul meu! Oare fac închisoare? Am și doi copii acasă! Va rog daca puteți să îmi răspundeți!
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 12:45, 8 Decembrie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sora mea a fost prinsă de paza carrefour cu niste ... Ancaionita23 Ancaionita23 Buna ziua,sora mea a fost prinsă de paza Carrefour cu niste produse care nu era achitate,ulterior ea le-a achitat ,dar cei de la paza au chemat Politia care ... (vezi toată discuția)
Furt din carrefour, un sfat va rog utilizatorxxl utilizatorxxl 2 prieteni buni de-ai mei au furat 3 produse din carrefour in valoare de 170 de lei. Desigur nu sunt mandra de aceasta fapta ... i-au chemat in camera... li ... (vezi toată discuția)