avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, am poprire pe conturi, urmează sa facem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, am poprire pe conturi, urmează sa facem succesiunea ...

Bună seara, am poprire pe conturi, urmează sa facem succesiunea în urma decesului tatălui, noi sunt 3 frați și mama, pot vinde partea mea unuia din frate? Sau partenerului meu de viata stipuland anumite condiții, ex. sa nu vândă Moștenire mai departe altei persoane, multumesc

Alte discuții în legătură

Transfer mostenire Neil21 Neil21 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o explicatie, un sfat. Dar mai intai sa va expun pe scurt despre ce este vorba: Patru frati, in urma ... (vezi toată discuția)
Succesiune pschintee pschintee Salut, avem urmatoarea speta: tatal meu este in situatia de a vinde o proprietate. Proprietatea are titlu de proprietate, pe numele a 3 persoane:mama ... (vezi toată discuția)
Credit bancar cu apartament girat mw.didi mw.didi [i]Buna seara. Inca de la inceput va multumesc atat pentru timpul pierdut pentru a citi si raspunde doleantei mele, cat si pentru faptul ca existati chiar ... (vezi toată discuția)