avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua!avem ordin judecătoresc prin care copilul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua!avem ordin judecătoresc prin care copilul poate călători ...

Bună ziua!avem ordin judecătoresc prin care copilul poate călătorii cu mama în vacantele lui,realizarea de pașaport,dar copilul trebuie sa plece în cantonamente sau excursi cu scoala în afara tarii ,clar ca nu poate mama sa îl însoțească peste tot ce trebuie făcut pentru a putea pleca cu profesorii sau antrenorii?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:48, 9 Decembrie 2024
Buna ziua!
Mergeti la scoala si intrebati.Dupa cate stiu eu ,se face un document colectiv de calatorie.
În cazul minorilor care se deplasează în străinătate pentru studii sau concursuri oficiale, este necesar doar acordul unuia dintre părinți. În acest sens, însoțitorul trebuie să prezinte la controlul de frontieră documente doveditoare privind participarea minorului la studii sau concursuri oficiale în străinătate, emise de instituția organizatoare, din care să rezulte perioada şi statul sau statele în care se vor desfășura studiile sau concursurile oficiale - în original și copie (care vor rămâne la Punctul de Trecere a Frontierei)..

Mai multe detalii aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil sub tutela tatalui romnam romnam Detin un document legal si apostilat prin care noi parintii copilului suntem de acord ca copilul sa locuiasca in alta tara cu tatal. Copilul fiind la un club ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie saplec cu fratele minor in grecia in vacanta? monopoly_andra monopoly_andra Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti cum pot sa plec cu fratele minor de 13 ani in vacanta in Grecia? am 25 de ani, si nu am pasaport, am mers numai cu buletinul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am un băiat de 12 ani, care practica inot de performanta ... Alina Lupu Alina Lupu Bună ziua! Am un băiat de 12 ani, care practica inot de performanta și trebuie sa plece într-un cantonament în Bulgaria. Problema este ca tatăl este ... (vezi toată discuția)