avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizia de recalculare a pensiei Nu am primit decizia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizia de recalculare a pensiei Nu am primit decizia de recalculare ...

Decizia de recalculare a pensiei
Nu am primit decizia de recalculare a pensiei conform legii noi a pensiilor din 2024 , nici pana azi 08.12.2024. Am trimis un mail (sunt 2 luni de atunci) catre CNPP , unde am solicitat emiterea deciziei de recalculare , nu am primit niciun raspuns.
Am fost in audienta la Casa Judeteana de Pensii Ilfov , in data de 31.10.2024 , unde mi-au spus ca dosarul nu a fost prelucrat (verbal) si ca in maxim 3 saptamani voi primi decizia de recalculare. Nu am primit nicio decizie nici pana astazi 08.12.2024. In toate aceste luni am primit pensia in cuantumul lunii august 2024. Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac ca sa pot intra in posesia drepturilor mele. Casa de pensii ignora , sau procedeaza deliberat la aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:56, 8 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteti singul caz aflat on acesta situatie.
Cunosc eu cateva situatii de acest gen.
Eu zic sa asteptati ca in zilele urmatoare veti primi decizia de recalculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am ... goplanet goplanet Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am înțeles programul nu este funcțional și deci va mai dura mult. Ma poate ajuta cineva cu un ... (vezi toată discuția)
Legea 360/2023 deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 ... uca2015 uca2015 Legea 360/2023 Deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 nu au beneficiat de aplicarea unui indice de corectie, va rog sa-mi spuneti daca cfm legii ... (vezi toată discuția)
Reclamatie casa de pensii - modalitati AndreiAlexP AndreiAlexP Buna ziua, Imi puteti spune care sunt modalitatile prin care pot face o sesizare/reclamatie la casa de pensii judeteana Ilfov ? avand in vedere ca atat pe ... (vezi toată discuția)