avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... -Avocat probleme familie - schimbare domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

-Avocat probleme familie - schimbare domiciliu minor

-Avocat probleme familie - schimbare domiciliu minor

Buna ziua,

Sunt un tată cu o fetita de 10 ani si în ultima vreme ma confrunt de mai multe luni cu probleme în a comunica cu copilul meu la telefon iar când este lasata tot timpul este supravegheata de mama ca nu cumva sa îmi spună ce se întâmplă cu ea.
In ultimile luni, a fost lovita de mama în repetate rânduri (la care am mesaje de la copil și înregistrare video),a fost scuipat de mama și se tipa la copil de câte ori vorbește cu mine.
Mai recent adică azi, mama a mai scos un truc din pălărie, i-a aruncat cablul de la încărcătorul de telefon a-l fetei, ca asa sa numai poata vb fata la telefon doar când ii da ea încărcatorul.
Mai rău este ca și astăzi a amenințat-o pe față ca o da afara din casa și ca o sa vadă ea ca nu ii mai da de mâncare....
Astfel de lucruri se întâmplă de ceva timp în urma, iar de fiecare data am încercat sa aplaneze conflictul între ele doua.
De fiecare data când o ceartă pe fetita ba o da afara din casa, ba o trimite la mine... Etc... Nu cred ca este ceva nou pt mulți.

Am de gând ca să cer schimbarea domiciliului fetitei la mine în viitorul cât mai apropiat și vreau sa știu pt ce sa ma pregătesc și cum.
Am filmări, mesaje etc...Dar și fetita dorește sa se mute la mine.

Prezicez ca eu sunt domiciliat în Sibiu iar fetita se afla în Râmnicu Vâlcea.

Va rog a îmi da sfaturi despre pașii care trebuie urmați și sa lase ceva informații/sfaturi, va mulțumesc din suflet.

Fac un apel și pt dni/dnele advocate care poate sunt din zona și sunt interesate de un astfel de caz și au experiență pe partea aceasta de familie în instanta.

Va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:54, 9 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instanta competenta este cea de la Ramnicu Valcea, prin urmare incercati sa gasiti avocat din zona.

Minora va fi ascultata de catre judecator.

De asemenea, daca aveti probe in privinta celor sustinute, sunt sanse mari sa puteti schimba locuinta copilei caci ceea ce povestiti sunt abuzuri emotionale destul de grave si cu o durata in timp care evident ca vor lasa urme daca nu se intervine cat mai curand.
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2024
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

copil 4 luni arina789 arina789 Buna ziua! As avea nevoie de cateva raspunsuri. Ma aflu intr-o relatie de 7 ani. Locuim impreuna,in apartamentul meu. Nu suntem casatoriti. Avem o fetita de 4 ... (vezi toată discuția)
Vizitare minor de catre tata Roxanaci Roxanaci Buna ziua, Sotul meu a divortat in 2007. Hotararea de divort cuprinde doar faptul ca trebuie sa plateasca pensie alimentara, dar nimic despre drepturile de ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita minori petrea.manuela petrea.manuela Buna ziua. Actualmente intampin urmatoarea situatie: - am o fetita de aproape 6 ani , si del a1 an al micutei sunt tot intr-un continuu razboi cu tatal ... (vezi toată discuția)