avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... situatie juridica minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

situatie juridica minor

am o fetita minora si sunt divortata,vreau sa pot calatorii cu ea in vacante in strainatate,iar tatal ei nu este in tara si nici de acord sa-mi semneze la notar o incuvintare de calatorie.ce sa fac?:(
Cel mai recent răspuns: gina.bain , utilizator 21:38, 9 Februarie 2010
va multumesc !:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea judecatoreasca de divort Simona28 Simona28 Buna ziua, ma numesc Simona, sunt din Timisoara si as vrea daca se poat sa ma lamuriti intr-o problema:sunt divortata de 1 an si 4 luni, fetita mea are 6 ani ... (vezi toată discuția)
Traducerea sentintei de divort pentru calatorie cu copil minor in strainatate aleirbag aleirbag Este necesara traducerea sentintei de divort ( din care rezulta incredintarea minorului, mamei ), pentru a putea merge in vacanta mama impreuna cu minorul in ... (vezi toată discuția)
Custodie copil NAARGHYTA NAARGHYTA Buna ziua! Eu am divortat in anul 2004 de sotul meu, dar am obtinut custodia definitiva a fetitei mele in varsta de 13 ani, Hotararea de divort fiind ... (vezi toată discuția)