avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general E obligatoriu existenta unui cont curent in banca pt ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

E obligatoriu existenta unui cont curent in banca pt intocmirea declaratiei 406?

buna ziua ! este obligatoriu existenta unui cont curent in banca pt intocmirea declaratiei 406 ? va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Mostenitor - succesiune - conturi iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune INTREBARE: as dori (pe baza legala dar si pe baza experientei voastre practice) sa imi raspundeti cum trebuie sa procedez practic, pe etape si cu ce documente ... (vezi toată discuția)
Cont blocat si trebuie sa primesc salariul tot acolo seby2193 seby2193 Din motive financiare n-am putut sa-mi achit 2 amenzi contraventiale (amenda RAT) luate atunci cand eram minor. Anul trecut prin februarie am primit acasa o ... (vezi toată discuția)
Incheierea de catre banca a unei asigurare de viata fara acordul clientului pentru un simplu cont de ron mitachealina mitachealina Buna ziua, Anul trecut prin vara mi-am deschis un cont de RON. De la inceput mi-au spus de la banca cum ca trebuie incheiata o politia pentru asigurare de ... (vezi toată discuția)