avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am un depozit colateral garanții ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am un depozit colateral garanții gestionare cu capitalizare ...

Bună ziua!
Am un depozit colateral garanții gestionare cu capitalizare pe care vreau să îl lichidez .
M-am angajat la poșta rapidă la 20 iulie 2000. Acest depozit a fost creat la data de 5. august 2004 , numărul de cont este: RO19BTRLRONGGE10C3664101.
Am fost la banca Transilvania sucursala din Bd Hunedoara, în luna septembrie 2019 și am cerut un cont unde să depun bani pentru descoperirea de card de salariu pe care am făcut-o la banca Transilvania.
Îmi doream foarte mult să nu pot să am acces la acești bani dar să pot să strâng bani pentru descoperirea de card de salariu.
Am fost în data de 20 noiembrie 2024 în valea Giulești 6-8 , Poștă Română,la birou la Camera 312 , la ștate și salarii și am primit o adeverință în care se menționează că figurez cu contul de garanții deschis și vă solicită închiderea acestuia.
Nu reușesc să am acces la acești bani să îi transfer din acest depozit în contul meu de salariu. Ce pot să fac ?
Discutati in clar la banca despre cum functioneaza un depozit colateral, vedeti ce limite are si, mai ales, pentru ce debit este el constituit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am fost la banca transilvania agenția din calea ... Ilenutza78 Ilenutza78 Bună ziua! Am fost la Banca Transilvania agenția din Calea Dorobanților în data de 3 decembrie și am prezentat adeverința de la serviciu.Au xeroxat -o ... (vezi toată discuția)
Depozit colateral credit prima casa ancuta1ancuta ancuta1ancuta Bună ziua, În anul 2014 am contractat un credit Prima Casa prin Banca Transilvania. Perioada inițială a creditului a fost 14 ani. Acum as dori sa ... (vezi toată discuția)
Poprire elenabarbu55 elenabarbu55 Buna ziua, Se poate face proprire pe pensia privata?am un credit pe care nu pot sa il achit si am primit in urma cu 1 saptamana o somatie de plata suma pe ... (vezi toată discuția)