avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Va rog frumos sa mă ajutați Vreau să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Va rog frumos sa mă ajutați Vreau să știu dacă ...

Buna ziua
Va rog frumos sa mă ajutați
Vreau să știu dacă este corect următorul program de lucru
Intr un magazin mixt se lucrează de la ora 7-20 , 2 zile se lucrează 2 zile libere .
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:55, 10 Decembrie 2024
Programul cu repartizarea respectiva este mentionat in c.i.m.?
Da este .

Cornel Vasile a scris:

Programul cu repartizarea respectiva este mentionat in c.i.m.?

Codul Muncii prevede ca , durata zilnică a timpului de muncă de 12 ore va fi urmată de o perioadă de repaus de 24 de ore.

Dvs lucrati 2 zile consecutive cate 13 ore, ceea ce contravine art.115 alin.2 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontarea corecta a orelor de lucru mikitud mikitud Buna ziua, Un salariat care lucreaza 12 ore pe zi timp de 7 zile consecutiv,apoi 7 zile consecutiv este liber,din punct de vedere legal este corect ... (vezi toată discuția)
12 ore lucrate, 24 libere, mai e nevoie de 2 zile libere consecutiv? ella_1313 ella_1313 Daca se lucreaza 12 ore, si de dau 24 ore libere, nu se depasesc 48 ore pe saptamana. Mai e nevoie sa fie indeplinita conditia de 2 zile consecutiv libere.? (vezi toată discuția)
Organizarea timpului de lucru si odihna Mihaz Mihaz Buna ziua! Lucrez intr-o firma din Industria alimentara, serviciul Desfacere. Pana in urma cu cateva zile organizarea timpului de lucru era ... (vezi toată discuția)