avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma cu 4 luni, fetita mea, 22 ani, studenta, a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma cu 4 luni, fetita mea, 22 ani, studenta, a fost gasita ...

In urma cu 4 luni, fetita mea, 22 ani, studenta, a fost gasita decedata in camera de camin. Politia a deschis o ancheta, dar mi s-a permis inhumarea copilului. Pe certificatul constatator al decesului eliberat de INML-MM scrie "CAUZA NEDETERMINATA". Politia mi-a spus sa revin cu telefoane pentru a afla cauza decesului in urma analizelor de la INML, ceea ce am facut, dar fara a obtine un rezultat. Cum pot proceda astfel incat sa grabesc obtinerea unei concluzii?
Cel mai recent răspuns: zinca iulian , utilizator 12:36, 10 Decembrie 2024
Nu veti fi bagata in seama , IML are regulile propri
Intrebati la politie daca s-au platit analizele ce trebuie efectuate. Daca nu s-au platit (politia are fonduri limitate), puteti urgenta cat de cat, daca platiti dvs. analizele.
Multumesc mult. Este un inceput.
Am trecut prin asa ceva , nu veti reusi nimic , nu te baga nimeni in seama la IML . Am primit raspunsul dupa 18 luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza medico-legala modalitati plata mary6 mary6 La multi ani! Expertiza anatomo-patologica ceruta de autoritati intr-un caz de omor,deoarece intarzie sa apara din cauza neefectuarii prompte a platii de catre ... (vezi toată discuția)
Efectele punerii sub interdicție Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen Familia cere sprijin pentru o persoană bătrână, bolnavă, bănuită ca senilă, pentru că refuză să se îmbăieze de 7 ani, refuză analizele medicale ... (vezi toată discuția)
permis suspendat pt fals pozitiv la stupefiante Nicu0000 Nicu0000 Bună seara. Este pt prima dată când mă confrunt cu situația pe care o voi prezenta și apelez la cunoștințele dvs. pt a primi îndrumare întru ... (vezi toată discuția)