avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii salarii

Buna seara,

Am o firma care a fost micro si a devenit impozit pe profit ... vrand nevrand :) de la 01.2010. Din cate am inteles declaratiile la contributiile pentru salarii le voi depune lunar si le voi plati la fel. Desi era trimestriala.!!!
Dar mai am o firma care era impozit pe profit si se declara o data la 3 luni , as vrea sa stiu daca si la aceasta tb sa depun lunar declaratiile la contributii sau ramane trimestrial???
Si daca am depus deja 100 si 102 la o firma azi, dupa care am vazut ca s-a modificat decontul 100 mai tb sa il depun o data pe 01.2010? sau ramane acesta care a fost primit de administratie?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 22:16, 9 Februarie 2010
declaratiile 100 si 102 contributii salariale le depuneti la toate firmele lunar indiferent cum a-ti depus pana acuma, iar plata contributiilor tot lunar ;
daca a-ti depus declaratia 100 si 102 si a fost preluata de administratie nu mai depuneti inca odata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit sau impozit pe venit? lupascumihaela lupascumihaela buna ziua, cine ma poate lamuri la urmatoarea situatie: sunt platitor de impozit pe profit la societate fara salariati, in cazul in care doresc sa ... (vezi toată discuția)
Microintreprinderile la ce termene depun dec. 100.102 si 300 Lilicaa Lilicaa Microintreprinderile care depuneau declaratiile trimestrial (dec. 100,102 si decontul 300), dupa trecerea lor ca platitori de impozit pe profit, la ce termene ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale 2007 birsanclaudia birsanclaudia Buna,am si eu o intrebare!Ce declaratii trebuie sa depun pentru sfarsitul exercitiului financiar 2007 in cazul unei societatii de comert cu amanuntul?E o ... (vezi toată discuția)