avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informație proces divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informație proces divort

Bună ziua, vreau să vă rog să mă ajutați cu o informație referitoare la un proces de divorț, fără copii, la care o să am primul termen de judecată. Ca parat, pot scrie de mână întrebările pt interogatoriul reclamantului pe o foaie? Sau trebuie doar la calculator? Și mai am o întrebare, reclamantul care are avocat este obligat să se prezinte personal la proces? Mă gândesc ca la interogatoriu ar trebui să răspundă personal. Mulțumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:17, 10 Decembrie 2024
În citație scrie ca: În caz de neprezentare a părților, se va putea trimite un înscris, judecata urmând a se face în lipsa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Interogatoriul si orice cere adresata instantei este recomandat sa fie redactata la icalculator, dacă nu va pricepeți sau nu aveți posibilitatea mai exista centre de redactări acte ..Chiar dacs are av rexlamantul tb sa se prezinte oersonal(cu câteva excepții dar nu despicam firul în 4 pe un forum)Oricum la primul termen doar se incuvinteaza probele și se vor administra la un termen ulterior..
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Interogatoriul si orice cere adresata instantei este recomandat sa fie redactata la icalculator, dacă nu va pricepeți sau nu aveți posibilitatea mai exista centre de redactări acte ..Chiar dacs are av rexlamantul tb sa se prezinte oersonal(cu câteva excepții dar nu despicam firul în 4 pe un forum)Oricum la primul termen doar se incuvinteaza probele și se vor administra la un termen ulterior..

Va multumesc pt raspuns!
Deci nu trebuie sa duc interogatoriul pt partea adversă la primul termen?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt siguranță puteți sa îl aveți la dvs .În 99%din cazuri la primul termen doar se discuta probele solicitate,e greu de crezut ca se va administra interogatoriul.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Pt siguranță puteți sa îl aveți la dvs .În 99%din cazuri la primul termen doar se discuta probele solicitate,e greu de crezut ca se va administra interogatoriul.

Și întrebările trebuie scrise cumva până la jumătatea paginii sau se pot scrie până la capătul paginii și lăsat un spațiu sub fiecare întrebare?

Alte discuții în legătură

Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Judecator cu atitudine partinitoare radinschipaul radinschipaul Ex.:cauza cu 2piriti:piritul nr.1-persoana fizica,piritul nr.2-persoana juridica avind ca administrator si asociat unic piritul nr.1.Inca din actiunea ... (vezi toată discuția)
Citatie in care se mentioneaza ca se face interogatoriu marinela_09 marinela_09 Buna ziua, am primit o citatie de la judecatorie, cum ca trebuie sa ma prezint personal la interogatoriu. Sunt cu fostul sot in proces de vizitare minor. ... (vezi toată discuția)