avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informație proces divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informație proces divort

Bună ziua, vreau să vă rog să mă ajutați cu o informație referitoare la un proces de divorț, fără copii, la care o să am primul termen de judecată. Ca parat, pot scrie de mână întrebările pt interogatoriul reclamantului pe o foaie? Sau trebuie doar la calculator? Și mai am o întrebare, reclamantul care are avocat este obligat să se prezinte personal la proces? Mă gândesc ca la interogatoriu ar trebui să răspundă personal. Mulțumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:17, 10 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Le scrieți cum vreți....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Judecator cu atitudine partinitoare radinschipaul radinschipaul Ex.:cauza cu 2piriti:piritul nr.1-persoana fizica,piritul nr.2-persoana juridica avind ca administrator si asociat unic piritul nr.1.Inca din actiunea ... (vezi toată discuția)
Citatie in care se mentioneaza ca se face interogatoriu marinela_09 marinela_09 Buna ziua, am primit o citatie de la judecatorie, cum ca trebuie sa ma prezint personal la interogatoriu. Sunt cu fostul sot in proces de vizitare minor. ... (vezi toată discuția)