avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Luarea in calcul a grupelor I si II conform legii 360
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Luarea in calcul a grupelor I si II conform legii 360

Buna ziua,
Am rugamintea de a-mi explica, tot ce citesc este contradictoriu.
Sunt pensionar, am 15 ani de grupa II si 5 ani de grupa I (pe langa perioada normala). Este adevarat ca din 2025 mi se va mari punctajul actual datorita grupelor de munca? Am toate actele la dosar. Sau ce am citit pe internet sunt presupuneri?
Cu respect,
Marian Rosca
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2024
Rosca Marian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rosca Marian , utilizator 19:14, 9 Decembrie 2024
Unde cititi, ce cititi/ vedeti la TV sunt de multe ori doar vorbe. Despre ce act normativ/ decizie a ICCJ/ decizie a CC, publicat in MO este vorba ?
Multumesc mult.
D-voastra ceea ce ati primit la grupe, cu acelea ramaneti.
Nu mai aveti ce primi in plus.
Ati primit:
-Stagiu aferent(adaos).
-Reducere de varsta.
-Majorare de punctaj de 25% grupa II si 50% grupa I.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare punctaj pensie Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Bunicul meu s-a pensionat in 01.08.1988(sub incidenta legii 3 din \'77). A lucrat in grupa 1 de munca 20 de ani si 3 luni. Actuala decizie de pensionare ii ... (vezi toată discuția)
Pot invoca in instanta decizia nr. 4/2011 a iccj, in cazul meu ? voi avea castig de cauza ? ContSters369817 ContSters369817 Buna ziua, La data cand m-am pensionat pe caz de boala (ianuarie 2009), stagiul complet de cotizare era de 32 ani. Mie, in calculul punctajului anual, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ați publicat luni, 15 ianuarie, articolul : "pensionarea ... Florina Baciu Florina Baciu Buna ziua! Ați publicat luni, 15 ianuarie, articolul : \"Pensionarea după munca în condiții grele: Ce prevede noua lege a pensiilor față de actuala ... (vezi toată discuția)