avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Daca am un contract valabil de inchiriere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Daca am un contract valabil de inchiriere pe 2 ani ...

Buna ziua!
Daca am un contract valabil de inchiriere pe 2 ani si proprietarul vrea sa vanda imobilul la nici jumatatea contractului pot sa notez contractul la carte funciara?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:27, 10 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti nota contractul, pentru opozabilitate, insa aceasta nu va impiedica vanzarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate evacua noul proprietar? adriana124 adriana124 Buna seara am un contract de inchiriere prin circa financiara pe 6 ani dar neinscris la cadastru,Intre timp dupa un an fostul propietar a vandut garsoniera ... (vezi toată discuția)
Inscriere cartea funciara contract inchiriere sbucuresti sbucuresti Se poate face, prin acordul partilor inscrierea la Cartea Funciara a unui contract de inchiriere al unui imobil pe o durata mai mica de 3 ani? Multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog frumos sa-mi spuneți dacă un contract de ... Lucian 1987 Lucian 1987 Bună ziua, Vă rog frumos sa-mi spuneți dacă un contract de închiriere poate fi înscris de către chiriaș într-o altă carte funciară, respectiv, în ... (vezi toată discuția)