avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Vă rog să-mi răspundeți la u ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Vă rog să-mi răspundeți la u rmătoarele întrebări: ...

Bună ziua
Vă rog să-mi răspundeți la u
rmătoarele întrebări:
1)Patronul unde lucrez a schimbat denumirea firmei.Eu lucrez la această firmă din luna iunie. Am rămas în continuare pe același post și în același punct de lucru. Vă rog, mă afectează acest aspect la pensie sau în ce situație m-ar afecta?
Menționez că schimbarea s-a făcut prin demisia cu acordul părților și reangajarea salariaților( și a mea)pe aceleași funcții.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va afecteza cu nimic schimbarea denumirii societatii. ..este o prostie sa va puna sa va dati demisia si apoi sa va reangajeze pentru acest motiv.
Vă mulțumesc pentru răspuns.
Patronul a motivat că schimbarea numelui și implicit a codului la registrul comerțului , ar scuti firma de plata tva-ul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este motivatia lui ..nu o pot comenta.
Dvs spuneti ca s-au schimbat denumirea firmei si "codul la registrul comertului" (CUI ? ) . Asta, dupa parerea mea, este o alta firma. Deci v-ati dat demisia de la o firma si ati fost angajat la alta, chiar daca dvs lucrati la fel si in acelasi loc.
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2024
andavb, utilizator
Mulțumesc pentru răspuns.
Așa este,se consideră o altă firmă cu același profil și angajați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume societate Alexx2016 Alexx2016 Buna ziua, va scriu pentru ca am o nelamurire legata de ceea ce trebuie sa fac dupa ce se aproba schimbarea numelui unei societati, respectiv daca trebuie sau ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire firma szellm szellm Buna, puteti va rog frumos sa-mi scrieti care este procedura pentru schimbarea denumirii societatii comerciale , ma refer la faptul ca numele firmei sa numai ... (vezi toată discuția)
Litigiu marca inregistrata vs nume comercial eduardjs eduardjs Salutare. Acum jumatate de an am inregistrat FLX SRL cu obiect de activitate principal CAEN 6202. Adineauri am primit o scrisoare de la litigations @ ... (vezi toată discuția)