avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am solicitat o oferta de pret pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am solicitat o oferta de pret pentru tiparirea unui ...

Buna ziua. Am solicitat o oferta de pret pentru tiparirea unui manuscris., de la o tipografie. Am acceptat oferta si am primit contractul pentru a fi semnat. Nu sunt de acord cu conditiile contractului. Exista posibilitatea sa nu semnez contractul chiar daca am acceptat oferta tipografiei? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:53, 10 Decembrie 2024
De ce nu negociati ce nu va convine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare clauze abuzive contract cadru licitatii publice. catalinvld catalinvld Urmeaza sa particip la o licitatie publica si am primit cand am solicitat caietul de sarcini si contractul cadru care contine niste clauze abuzive si care pot ... (vezi toată discuția)
Contractul de credit alex_acc alex_acc Salutare. AM o întrebare legata de contractul de creditare (în general) cu o banca. Mai exact vreau sa îmi fac un credit, sunt în faza inițiala de ... (vezi toată discuția)
Sunt președintele unei asociații de proprietari și vă aduc ... Alex 777 Alex 777 Sunt președintele unei asociații de proprietari și vă aduc la cunoștință următoarele aspecte; la parterul blocului avem un spatiu care este deținut de ... (vezi toată discuția)