Bună seara,
Orele de sprijin din cadrul programului „A doua șansă” sunt plătite suplimentar? Este vorba despre 4 ore de sprijin pe an pentru fiecare clasă. De la secretariat mi s-a explicat că am o oră pe săptămână și sunt 36 de săptămâni de școală, respectiv 40 de săptămâni prevăzute pentru programul ADS. Cu toate acestea, cele 4 ore suplimentare ar fi efectuate în timpul concediului de odihnă, dacă nu sunt programate ca ore de sprijin în timpul anului școlar. Unde mă pot lămuri în legătură cu această situație?
Mulțumesc!
Plata cadrelor didactice pentru clasele Programului „A doua sansa” — invatamant primar se poate face pe post sau in regim de plata cu ora. [ link extern ]
Mulțumesc pentru răspuns. Am primit o numire comună pentru două școli gimnaziale, dintre care una include 4 ore de predare în cadrul programului „A doua șansă”. Pe numire este trecută norma de 9 ore pentru cele două școli, însă eu trebuie să realizez și 16 ore de sprijin anual pentru programul „A doua șansă”.
Aceste ore suplimentare nu sunt plătite? Până la urmă, eu sunt remunerată pentru norma didactică, iar ceea ce depășește această normă (indiferent de specificul programului „A doua șansă”) reprezintă muncă suplimentară, care ar trebui să fie plătită.
Plata cu ora
lilipapiu
Unui profesor incadrat cu norma de baza in invatamant 18 ore dar care mai are 2 ore suplimentare, atunci cand este in concediu de odihna, are dreptul la plata ... (vezi toată discuția)