avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care ...

Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și certificatul auto și numerele de imatriculare și radiata de la fisc,care sunt pași excati de făcut și ordinea,
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dany320 , utilizator 09:58, 12 Decembrie 2024

Da m am programat online la pipera
Multumesc
Ioana Cornescu a scris:

in plus fata ce ceea ce vi s-a spus deja: exista sistem de programari online, cu ora fixa, functioneaza foarte bine de ani de zile, pe site DRPCIV. Anul trecut cand m-am dus sa inmatriculez o masina, nu era absolut nimeni la acel ghiseu (e un ghiseu dedicat pt programarile online), eu m-am dus la ora programata, in schimb la toate celelalte ghisee erau cozi mari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu otto2007 otto2007 Buna seara, mi-am schimbat domiciliul, trebuie sa schimb talonul masinii, permis, etc la schimbarea talonului ( pt ca am alta adresa dar tot eu sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cat timp trebuie sa ma ia in evidenta la fisc dupa ... ChristinaT ChristinaT Buna ziua, in cat timp trebuie sa ma ia in evidenta la fisc dupa ce am depus toate documentele. Ca sa imi imatriculez masina pot duce dovada ca am depus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat o masina inmatriculata in ro, acelasi judet ... kladeland kladeland Buna ziua Am cumparat o masina inmatriculata in RO, acelasi judet cu mine,Ilfov. Am strans actele necesare pentru a o transcrie . O sa pastrez numerele pe ... (vezi toată discuția)