avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de Invaliditate în baza legii 263/2010, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de Invaliditate în baza legii 263/2010, obținută în ...

Pensia de Invaliditate în baza legii 263/2010, obținută în anul 2012 prin cumularea stagiului de cotizare realizat în sistemul de pensii publice și cel realizat în sistemul MAI poate fi redusă prin aplicarea prevederilor legii 223/2015 ? La schimbarea gradului 3 în gradul 2 de Invaliditate realizat în 2019 se modifică cuantumul pensiei? Arăt faptul că în luna octombrie respectiv decembrie am primit două decizii de revizuire care mi-au anulat stagiul de cotizare realizat în sistemul MAI, respectiv 1995 2005, reducând drastic cuantumul pensiei de Invaliditate de la 1645 lei la 146 lei.

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate.neretroactivitatea legii. Panait Ion Marius Panait Ion Marius Bună ziua ! Acum aproximativ o lună de zile am depus o contestație la Tribunalul Târgoviște împotriva Deciziilor de revizuire privind pensia de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.născut la data de 08 08 1067 vă aduc la cunoștință ... parol parol Bună ziua.Născut la data de 08 08 1067 vă aduc la cunoștință următoarele: În perioada 01 august 1991 - 08 august 2007 am lucrat în unități din ... (vezi toată discuția)
Am pensie militara, invaliditate gradul 2,am dreptul sa mai muncesc ... Nycko1 Nycko1 Am pensie militara, invaliditate gradul 2,am dreptul sa mai muncesc în acest caz?am citit undeva o informație ,cum că aș avea dreptul după noua lege,dar ... (vezi toată discuția)