avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața stimați colegi de grup și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața stimați colegi de grup și specialiști! Vă ...

Bună dimineața stimați colegi de grup și specialiști!
Vă rog frumos un răspuns pertinent: terenul de sub o constructie compusă din două apartamente înșiruite, se poate dezmembra in două loturi conform cotelor indivize de 50% pentru fiecare apartament?

Alte discuții în legătură

Constructie in coproprietate Dinuionut12 Dinuionut12 Buna ziua. Am un teren in coproprietate cu un unchi. Eu detin 2/3 din teren , terenul avand o suprafata de 160 mp ( in Bucuresti). vreau sa fac o constructie ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare unui teren aflat in coproprietate obisnuita si temporara aurel_radu aurel_radu in 1952 s-a dezmembrat o casa in doua apartamente cu suprafete construite diferite (zidul de la o camera este comun) .In urma dezmembrarii corpului de cladire ... (vezi toată discuția)
Sad cumparat cu legea 550/2002 neo871 neo871 Buna ziua, Am cuparat un spatiu cu alta destinatie in baza legii nr. 550/2002. In contract se spune ca am devenit (de fapt societatea mea) proprietarul unei ... (vezi toată discuția)