avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lot Primarie fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lot Primarie fara acte

Detinem o proprietate care a fost cumparata de la vechii proprietari si include o bucata de teren care pare sa fie detinuta de stat. Cand am intrebat la primarie ni s-a raspuns ca terenul respectiv a fost omis si urmeaza sa fie introdus in domeniul privat UAT. Daca statul nu are acte pe teren si a fost in interiorul curtii proprietarilor precedenti, putem sa-l obtinem gratis pana sa faca primaria acte pe el?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:02, 11 Decembrie 2024
Sa îl obțineți cum?
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2024
raluk0207, utilizator
Nu stiu, ma gandeam daca este vreo modalitate de a se obtine terenul prin posesie, sau alta varianta? Sau pot sa-l obtin numai daca il cumparam?

raluk0207 a scris:

Sa îl obțineți cum?

Numai dacă îl cumpărați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dorim sa achizitionam o proprietate care are in realitate ... Andr3i855 Andr3i855 Buna Ziua, Dorim sa achizitionam o proprietate care are in realitate are gardul construit pe o suprafata de 620mp, dar in extrasul de cadastru scrie numai ... (vezi toată discuția)
Cumparate teren de la primarie Andr3i855 Andr3i855 Buna Ziua. Langa proprietatea noastra exista un teren de 100mp detinut de uat. Cand am contactat primaria au specificat ca terenul a fost omis pana acum si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa achizitionez un teren unde o portiune de ... Andr3i855 Andr3i855 Buna Ziua. Doresc sa achizitionez un teren unde o portiune de 120mp nu este inclusa in cadastru si se afla de-a lungul proprietatii paralela cu strada. In ... (vezi toată discuția)