avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Aplicarea sancțiunilor contravenționale. Atunci ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Aplicarea sancțiunilor contravenționale. Atunci când un act ...

Aplicarea sancțiunilor contravenționale. Atunci când un act normativ prevede ca sancțiune o amendă contravențională între 2500 și 5000 lei, agentul constatator poate aplica doar un avertisment, invocând art. 7. (3) din O. G. nr. 2. din 2001? Sau trebui avut în vedere art. 21. (3) din respectiva O. G?
Cel mai recent răspuns: Matei P , utilizator 14:24, 10 Decembrie 2024
da, poate, nu trebuie avut in vedere alte texte de lege
Nu vă supărați, ați terminat la fără frecvență, facultatea? Sau nu ați citit art. 21. (3).

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

da, poate, nu trebuie avut in vedere alte texte de lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motiv contestare proces verbal de contraventie bamselu bamselu Salut Am nevoie de putin ajutor in urmatoarea speta: intr-o sambata noapte, pe la 3, am parcat masina pe locul unui vecin, loc despre care banuiam ca ar ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal incarat necoresponzator viaiacob viaiacob Buna ziua, Recent am primit un proces verbal de contraventie in care am fost sanctionat cu 6 puncte de amenda si 4 de penalizare, pentru utilizarea ... (vezi toată discuția)
Sanctiune 195/2002 roxanik18 roxanik18 Daca textul de lege prevede ca sanctiune contraventionala pentru fapta savarsita amenda plus pedeapsa complementara, iar agentul constator aplica alta ... (vezi toată discuția)