avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! imi poate spune cineva , va rog, baza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! imi poate spune cineva , va rog, baza legala (Lege, ...

Buna ziua! imi poate spune cineva , va rog, baza legala (Lege, HG, OUG, art si Monitor Oficial publicat) in care este mentionat raspicat ca aceasta majorare a salariului la 4050 lei este valabila si pentru sectorul de activitate agricultura, industrie alimentara?.... multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 10 Decembrie 2024
Ca sa fie valabila majorarea si pentru sectorul agricultura trebuie modificata Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 93/2023 .... o HG nu poate modifica o OUG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua si la multi ani pe anul 2025! poate cineva sa-mi precizeze ... Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua si la multi ani pe anul 2025! Poate cineva sa-mi precizeze baza legala in care se mentioneaza exact eliminarea facilitatilor fiscale in industria ... (vezi toată discuția)
Abuz sau nepasare?? dan1001 dan1001 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri in legatura cu salarizarea mea. Lucrez la o firma ce are doua puncte de lucru declarate ca si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, referitor la oug 142/2021, obligatia angajatorilor de majorare a salariului cf ... gabriela.covaliu gabriela.covaliu Buna ziua. Obligatia angajatorilor de majorare a salariului cf OUG NR 142/2021 se aplica si in cazul angajatilor din sectorul constructii, incadrati la ... (vezi toată discuția)