avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua si la multi ani pe anul 2025! Poate cineva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua si la multi ani pe anul 2025! Poate cineva sa-mi precizeze ...

Buna ziua si la multi ani pe anul 2025!

Poate cineva sa-mi precizeze baza legala in care se mentioneaza exact eliminarea facilitatilor fiscale in industria alimentara?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Chrisblinky2024 , utilizator 13:11, 3 Ianuarie 2025
Articolul LXVIII OUG 156/2024

La data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență se abrogă Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 93/2023 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată pentru sectoarele construcții, agricol și industria alimentară, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 993 din 1 noiembrie 2023.
Buna ziua,

Se introduce si in industria alimentara suma de 300 lei netaxabila pentru salariul minim?

Multumesc!
În 2025, angajații din sectorul agro-alimentar vor beneficia de deducerea de 300 de lei la salariul minim, dar pierd scutirea de impozit și facilitatea de la contribuția la pensie (CAS) specifice acestui domeniu, pe care le-au avut în 2024.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor ... sexu sexu Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor pt copii și a salariului minim ? De la 1 ianuarie 2025 ? (vezi toată discuția)
Abuz sau nepasare?? dan1001 dan1001 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri in legatura cu salarizarea mea. Lucrez la o firma ce are doua puncte de lucru declarate ca si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! imi poate spune cineva , va rog, baza legala (lege, ... carm crucenuc carm crucenuc Buna ziua! imi poate spune cineva , va rog, baza legala (Lege, HG, OUG, art si Monitor Oficial publicat) in care este mentionat raspicat ca aceasta majorare a ... (vezi toată discuția)