In 2008 eram in ultimul an de mandat de primar si am vrut sa facc o lucrare cu pavele in localitate.Un consilier mi-a spus ca stie o firma in alta localitate din jud, care produce pavele mai ifetine.Am facut prostia sa platesc suma de 5 000 euro (cat costau pavelele), in avans.Cei de lafirma respectiva au spus ca nu pot sa mi le transporte pe toate odata pentru ca le lucreaza in etape, ca sa aibe timp sa se usuce.Am primit un transport, apoi am pierdut alegerile si actualul primar a fost cel care s-a ocupat in continuare de pavele.Acum primarul a refuzat pavelele pentru ca le considera de calitate slaba, si m-a dat in judecat pentru a da inapoi 5000 de euro cat au costat pavelele.Pentru ca adm publica nu poate plati in avans decat 30% (max) din valoarea produsului.
Stiti vreo solutie la problema mea?Plata s-a facut prin Trezorerie, eu nu cunosc pe nimeni de la firma producatoare.Exista factura, semnata, stampilata...
Chiar nu as vrea sa dau cei 5000 euro pentru ca nu m-am folosit de nici un leu, nu am de unde...Pot sa imi confiste bunuri?Sunt coproprietar cu sotia la masina.In rest nu am nimic pe numele meu.Ce se poate intampla?
Va multumesc!
Pentru a va raspunde eficient ar trebui sa se verifice contractul(sau contractele), faptul ca ati investit cu sau fara aprobarea Consiliului local, facturi, pretul total, calitatea produselor si a lucrarii, stadiul lucrarii etc.Oricum fara o expertiza ,nu se poate pronunta nimeni.Sunt sanse in construirea apararii dvs.Consultati un avocat,