avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce inseamna asta ? Solutie: respinge plângerea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce inseamna asta ? Solutie: respinge plângerea Solutie pe scurt: ...

Ce inseamna asta ? Solutie: respinge plângerea
Solutie pe scurt: În temeiul art. 104 raportat la art. 39 din Legea nr. 254/2013, respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de contestatorul Rezmive? Darius Emanuel, în prezent deţinut în Penitenciarului Deva, împotriva Încheierii nr. 612/21.10.2024 pronun?ată în dosarul nr. 632/2024 de judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Deva. În baza art. 275 alin. 2 Cod proc. pen. obligă petentul-condamnat la plata sumei de 100 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi procurorului, prin intermediul grefei instanţei, astăzi, 10.12.2024.
Data pronuntare:10.12.2024
Document sedinta: Hotarare 2045/2024 din 10.12.2024
Cel mai recent răspuns: Ștefania_26 , utilizator 02:38, 11 Decembrie 2024
Inseamna ca detinutului i s-a respins contestatia si ramane in penitenciar, pe scurt
Adica ? Contestatia a fost pt micsorarea pedepsei ? Sau a liberarii conditionate

Lonapak a scris:

Inseamna ca detinutului i s-a respins contestatia si ramane in penitenciar, pe scurt

Din datele soluției pare că a fost o plângere împotriva unei sancțiuni disciplinare, plângere care a fost respinsă.

1234fsj6i a scris:

Adica ? Contestatia a fost pt micsorarea pedepsei ? Sau a liberarii conditionate

Lonapak a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ! imi cer scuze ca habar nu am ce inseamna asta inteleg ... 1234fsj6i 1234fsj6i Buna ! Imi cer scuze ca habar nu am ce inseamna asta inteleg eu ceva dar foarte putin spunetimi va rog ! Ora estimata: 09:00 Complet: C7 - Apel Solutie: ... (vezi toată discuția)
Ce mai poate rezolva un avocat aic i . .respinge ca nefondat ... 1234fsj6i 1234fsj6i Ce mai poate rezolva un avocat aic i . .Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul R.D.E. împotriva Sentin?ei penale nr. 188/2024 pronun?ate la data ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu daca se elibereaza sau nu Dragos26101985 Dragos26101985 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În temeiul art. 587 C.proc.pen., rap. la art. 59 v.C.pen., admite cererea de liberare condi?ionată ... (vezi toată discuția)