avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ACORDUL VECINILOR! Buna ziua , am următoarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ACORDUL VECINILOR! Buna ziua , am următoarea problema, Am un spațiu comercial într-o ...

Buna ziua, am următoarea problema,
Am un spațiu comercial într-o comuna din jud.Buzau, și doresc sa amenajez o terasa cu 2 sau 3 mese ,în fața clădiri, pe proprietatea mea ,îmi trebuie acordul vecinilor?
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2024
Caty25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:35, 17 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da ! ca sa obtineti autorizatia de la primarie este necesar acordul vecinilor. In caz contrar la orice reclamatie va pot inchide definitiv.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2024
w_v_w_v, utilizator
Îmi puteți spune legea si art. care reglementează acest aspect?
Mulțumesc!

w_v_w_v a scris:

Da ! ca sa obtineti autorizatia de la primarie este necesar acordul vecinilor. In caz contrar la orice reclamatie va pot inchide definitiv.

Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2024
Caty25, utilizator
Daca mergeti la Primarie, va comunica dansii conditiile si legislatia.
Observati, aici discutam cu si despre asociatii de proprietari, adica vecinii nostri stau la bloc - ceea ce nu este cazul la dvs.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare bufet de catre primarie Frezia84 Frezia84 Buna ziua, Este necesara obtinerea unei autorizatiii de la Primarie in cazul in care se vrea deschiderea unui Bufet (deci a unui punct de lucru) in incinta ... (vezi toată discuția)
Impozit terasa descoperita auradobrin auradobrin Ca SC detin o proprietate compusa dintr-un spatiu comercial si o terasa descoperita . Initial la Primarie au fost impozitate separat.Dupa 4 ani vin in control ... (vezi toată discuția)
Aprobari inchidere parte comuna bloc carmensorin carmensorin Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti la parter, intr-un bloc de opt etaje, pe partea unde locuiesc nu este lift si doresc sa inchid impreuna cu vecinul partea ... (vezi toată discuția)