avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat - accident in traseu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat - accident in traseu

Cum si cat pot sa iau de la un angajator care nu are fisa poastului semnata odata cu contractul de munca, accidentul in traseul de munca (concediu medical 14 zile) nedeclarat la ITM, asigurator, etc si care nu are nici un act oficial semnat cu mine in afara de contractul de munca. Nu am primit telefon, chitantier, autoturism, etc.???????
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:00, 10 Februarie 2010
1. Daca ati produs accidentul din culpa, fiind la volanul unui vehicul al societatii la care lucrati la negru, nu aveti dreptul la despagubiri de pe asigurarea RCA; Acest tip de asigurare despagubeste persoanele care au fost victimele accidentelor de circulatie si nu se stabileste in sarcina lor, nici o cul[pa, indiferent de calitatea pe care o aveau in trafic, precum cond. auto, pietoni, pasageri ai unor mijloace de transport, biciclisti, motociclisti, etc.
2. Puteti obtine drepturile ce vi se cuvin, in calitate de angajat, precum concediul medical si pe care il va suporta angajatorul, alaturi de salarii neplatite, sporuri, diurna, etc. , cel mai sigur, dupa ce va judecati.
Impotriva angajatorului puteti formula si o sesizare la ITM, unde sa aratati cazul dvs.
3. Inainte de a va infuria si a cere acordarea drepturilor, cel intai, identificati-le.:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare rca jmen00 jmen00 In cazul unui accident rutier ( cauzat de sofer), victima poate uza de polita RCA al siferului ? daca da cum se procedeaza. multumesc (vezi toată discuția)
Sant oare pacalita de aceasta asociatie parvan ionica parvan ionica sotul meu a decedat in accident rutier am contactat asociatia victimelor din accident am incheat o conventie cu presedintele asociatiei in aceasta conventie se ... (vezi toată discuția)
Daune din accidente Hcom Hcom Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)