avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce se poate face cand ai vecini cu un copil de 12 ani ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce se poate face cand ai vecini cu un copil de 12 ani cu probleme ...

Ce se poate face cand ai vecini cu un copil de 12 ani cu probleme psihice grave care urla de dimineață pana seara, uneori chiar si noaptea? De la etajul 6 se aude pana la parter si afara si nici parintii nu pot sa-l linisteasca. Sustin ca face un tratament dar totusi copilul sta mereu in casa, ar trebui sa mearga la terapie zilnic, sa faca activitati cu el sa nu mai asa de agitat si sa urle zi si noapte.
Ce cai legale sunt pentru locatari? Pentru ca parintii si nici administratorul nu sunt interesati sa rezolve problema.

Alte discuții în legătură

Amenintata de vecin nereis nereis Buna seara, Inca o data sper ca aici sa ma lamureasca cineva abilitat intr-o problema prin care trecem foarte multi dintre noi, cei care traim la ... (vezi toată discuția)
Vecin necooperant tine în casa câine de talie mare ce latră și urla întreaga noapte iulysha iulysha Bună ziua. Părinții mei se confrunta cu o situație destul de neplăcută și nu știu cum se poate soluționa. Vecinul ce locuieste în apartamentul ... (vezi toată discuția)
Vecin cu firma, galagie nocturna Adriana68 Adriana68 Am un vecin care sta deasupra mea cu doua etaje. Are sediu de firma si el sustine ca nu vine niciodata aici. Problema este ca la cel putin doua zile vine in ... (vezi toată discuția)