avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... caut un avocat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

caut un avocat

Caut un avocat bun in Dej jud.Cluj. Am o factura de transport (1408 ron)de incasat si vreau sa actionez in instanta.Acelas lucru si la Oradea
daca credeti ca nu e un inconvenient, puteti apela la un avocat chiar si din afara "zonei crepusculare" In multe cazuri este mai indicata aceasta solutie...:confused: Daca insistati sa fie din zona, cautati in lista consultantilor din jud.cluj si bihor.
va dorim succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o situatie : am avut un litigiu de munca pe care in ... alex198705 alex198705 Am si eu o situatie : Am avut un litigiu de munca pe care in fond l-am pierdut. Avocata mi-a prezentat atunci decat un contract unde se prezenta ca onorariu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal adrian08 adrian08 Buna ziua! Pe data de 04.12.2010 am fost oprit de un echipaj al politiei circulatie al judetului Calarasi.In urma testelor mi s-a intocmit dosar penal ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala drasim drasim Buna ziua! Sunt citat intr-un dosar penal, pe economic,disjuns,in 4 judete la departare foarte mare,peste 600 km fiecare Posibilitatile mele financiare sunt ... (vezi toată discuția)