avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua Un minor avea doua dosare penala.S a făcut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua Un minor avea doua dosare penala.S a făcut contopirea ...

Bună ziua
Un minor avea doua dosare penala.S a făcut contopirea la 1 octombrie cu drept de contestare 3 zile, însă minorul a fost chemat in fata instanței pe 10 decembrie. S a invocat art 511 cpp.
Când începe executarea pedepsei? În urma contopirii are 6 luni asistarea zilnică

Alte discuții în legătură

Bună ziua vă expun un caz. un minor pt o infracțiune de operațiuni ... mariamihaela12345 mariamihaela12345 Bună ziua Vă expun un caz. Un minor pt o infracțiune de operațiuni bancare primește ca pedeapsă 4luni de asistare zilnică hotărâre care rămâne ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare yazac yazac in urma unei decizii a curtii de apel bucuresti mi s-a respins contestatia la executare pe art 88 cp(computare),ramanand definitiva. mai pot reitera aceasta ... (vezi toată discuția)
6 pedepse contopite,dar sunt contopite numai 5 puncuskaa puncuskaa am avut 6 condamnari cu suspendare si inca un proces pe rol,curtea de apel a cerut cazierul actualizat,din dosarul pe care a fost pe rol am fost achitat...IAR ... (vezi toată discuția)