avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz mutare masina pe alt județ din cauza lipsei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz mutare masina pe alt județ din cauza lipsei actului de proprietate

Bună ziua. În urma cu trei luni am schimbat buletinul pe alt judet prin schimbare domiciliu. Imediat după aceasta am făcut cerere pentru a muta și masina. Din păcate primăria îmi spune ca nu se poate efectua mutarea pentru ca nu mai au actul de proprietate al mașinii. Problema este ca nici eu nu il mai am.
Va rog frumos ce pot face în aceasta situație.
Cel mai recent răspuns: ZOMWE , utilizator 10:06, 9 Ianuarie 2025
Bună ziua. Nu pot merge cu masina pentru ca am schimbat domiciliul și talonul are vechiul domiciliu. Primăria îmi spune ca nu găsește actul de proprietate(contract vânzare cumpărare sau altceva) cu care eu am înregistrat in urma cu aproximativ 10 ani masina la ei. Nici eu nu mai am acel contract. Restul actelor le am. Ce pot face va rog frumos?

ZOMWE a scris:

Bună ziua. În urma cu trei luni am schimbat buletinul pe alt judet prin schimbare domiciliu. Imediat după aceasta am făcut cerere pentru a muta și masina. Din păcate primăria îmi spune ca nu se poate efectua mutarea pentru ca nu mai au actul de proprietate al mașinii. (Problema este ca nici eu nu il mai am.
Va rog frumos ce pot face în aceasta situație.

Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
ZOMWE, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto, adresa talon neschimbata LaviniaGusu LaviniaGusu Bună ziua! As aprecia o părere avizată în următoarea speță: doresc sa vand masina, proprietate personala; acum câteva luni mi-am schimbat buletinul, ... (vezi toată discuția)
Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în alt județ. ... eli14 eli14 Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în alt județ. Mașina rămâne la adresa veche, la mama proprietarului. Cum se procedează cu actele? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)