avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... GRUPA DE MUNCA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

GRUPA DE MUNCA

Buna ziua,am o nelamurire si va rog sa ma ajutati.Am lucrat in 1991 Scafandru sef utilaj la o societate si la plecare in CM nu au trecut grupa de munca..Pentru intocmirea dosarului de pensionare este suficient doar inscrisul "Scafandru sef utilaj" si perioada ,pentru a beneficia de grupa I ?
Cel mai recent răspuns: nicu55 , utilizator 18:54, 10 Februarie 2010
Multumesc ,asa ziceam si eu dar e bine sa mai intrebi cate o data si pe cei care pot da sfaturi bune.Inca o data multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la grupa aii de munca bokor alexandru bokor alexandru in perioada dec.1981 mar. 1986 am lucrat la intreprinderea de retele electrrice deva ca muncitor necalificat categoria lucrari grele baza. a-si dori sa ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca Cristian1116 Cristian1116 Buna ziua, Am o intrebare privind grupa de munca, sunt mecanic de locomotiva la privat in Romania si noi nu beneficiem de grupa de munca pe CIM. ... (vezi toată discuția)
Grupa i sau ii de munca? george muresan george muresan am lucrat din 1973 si pina in 2006 la centrul de microradiofotografie medicala(MRF)Caravana MRF apoi ca centru fix o perioada munca desfasurata in mediu cu ... (vezi toată discuția)