avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Daca am avut popriri pe mai multe conturi deschise la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daca am avut popriri pe mai multe conturi deschise la bănci ...

Daca am avut popririi pe mai multe conturi deschise la bănci și le-am achitat, creditorul are obligația de a trimite către bănci adrese din care să reiasă că s-a stins datoria? Trebuie sa achit vreo sumă sau este de datoria creditorului de a face aceasta procedura?
Mulțumesc!
In ce scop, ca sa ridice popririle? Ar trebui sa trimita executorul, insa verificati.
Da, sa le ridice pt că sunt achitate de ceva timp, însă banca mi-a comunicat că încă figurez cu acele popriri iar daca doresc asta, trebuie sa plătesc executorului o anume suma, ceea ce nu mi se pare corect.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

In ce scop, ca sa ridice popririle? Ar trebui sa trimita executorul, insa verificati.

Nu tin de banca popririle, ci de executor. Nu este suficient sa achitati creditele restanta, ci si cheltuielile de executare. Discutati cu executorul. Daca sunt mari, le puteati contesta in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent....poprire conturi ghimicim ghimicim a fost poprit un cont al societatii pt care lucrez. cum pot ridicca porirea cat mai repede? (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi catalin_baican catalin_baican În 2016, în urmă neplatii unor credite de nevoi personale, toate la aceeași bancă, mi s-au instituit 3 popriri salariale prin executor judecătoresc, ... (vezi toată discuția)