avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Speța este-Un profesor are norma de bază într-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Speța este-Un profesor are norma de bază într-o școală și ...

Speța este-Un profesor are norma de bază într-o școală și plata cu ora în altă scoală și beneficiază de o zi libera plătită,
Întrebarea -Primește bani în ambele școli sau decât acolo unde are norma de bază?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 12 Decembrie 2024
Primeste salariu de la ambele scoli.
Zi libera pentru ce ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Superdirectorul marshanna marshanna Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: este cumva, undeva, reglementata capacitatea unui director de scoala de a aproba propria sa cerere ? Mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am și eu o nelămurire. sunt informatician la o ... Serbyk Serbyk Bună ziua ! Am și eu o nelămurire. Sunt informatician la o școală cu jumătate de norma, iar la alta scoala sunt profesor cu norma intreaga, unde am și ... (vezi toată discuția)
Contract munca inregistrat in revisal MOSOR MOSOR :help::worthy:Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Unui profesor care are norma intreaga, dar procentual in mai multe scoli, cate contracte i se incheie? Pana ... (vezi toată discuția)